Laden trainingen

« Alle trainingen

Open Training One Minute Coaching (3 dagdelen)

Je bent een teamleider, supervisor of manager en je hebt interesse om de One Minute Coaching methode eigen te maken. Maar je krijgt, om wat voor reden dan ook, geen collega’s uit je eigen organisatie mee.

In dat geval is een open training een oplossing. Samen met collega’s van andere organisaties die in een vergelijkbare situatie zitten volg je de training van drie dagdelen. In de tussenliggende praktijkperiode van drie à vier weken kun je direct de geleerde vaardigheden toepast en toetsen.

Na deze training ben je in staat om:

  • De gemoedstoestanden van je collega’s beter te herkennen, erkennen en beïnvloeden. Hierdoor speel je sneller en onafhankelijker in op werksituaties.
  • Het One Minute Coachen direct en efficiënt toe te passen. Dit levert je tijd en energie op.
  • Een veerkrachtigere houding aan te nemen in situaties waar je in je werk tegenaan loopt. Dit geeft je kracht en vertrouwen.Jouw coaching zal beloond worden door betere prestaties van je medewerkers en collega’s.

Data 3 dagdelen:

  • Donderdag 22 oktober 2020 – 13.00 – 16.30 uur
  • Donderdag 19 november 2020 – 13.00 – 16.30 uur
  • Donderdag 15 december 2020  – 13.00 – 16.30 uur

INVESTERING

€ 1.195,00
voor drie dagdelen.

Na drie dagdelen beheers je de vaardigheden om in de praktijk op ieder moment te One Minute Coachen. Je bent in staat de mentale stemmingen van de ander in korte tijd te lezen en te beïnvloeden, waardoor mensen effectiever werken en met plezier meer produceren.

LOCATIE

UniePlaza – Culemborg

RSS

Gegevens

Datum:
22 oktober 2020
Tijd:
13:00 - 16:30
Kosten:
€ 1.195
Training Categorie:

Locatie

UniePlaza
Multatulilaan 12
Culemborg,
Website:
http://www.unieplaza.nl
RSS