Cases

KPN

One Minute Coaching in de praktijk. De teamleiders van KPN laten zien hoe je One Minute Coaching on-the-job toepast. Zij zijn getraind in het direct aanspreken en coachen van de medewerkers. KPN: “De winst zit het erin dat je in een korte tijd heel veel mensen positief kunt beïnvloeden”. Hierdoor verbeteren sales en service resultaten.

Bekijk de video

eneco

Eneco heeft gebruik gemaakt van het 60 Seconds to Impress programma voor de medewerkers van de Customer Service afdeling. Het doel daarvan was de klanttevredenheid van deze afdeling te vergroten.
Bijgaande link geeft een impressie van de training.

Bekijk de video

De back offices van veel banken hebben het zwaar. Het gaat veelal om zeer ervaren mensen die op basis van specialistische kennis goed werk doen voor de bank en hun klanten. Deze mensen hebben de gewoonte ontwikkeld om te wachten op….

Lees verder

Pricewise is street-wise. Een sexy en snel bedrijf met veel jonge mensen die Pricewise vaak als een ‘tussenstation’ zien in hun persoonlijk ontwikkeling. Veel verschillende disciplines: IT, klantenservice, marketing, sales en acquisitie komen bij elkaar…

Lees verder

xerox

Bij het facilitair Contact Center van Xerox in Enschede hebben de teamleiders na overleg met Anita Boschman, Manager Innovation & Business Improvement, getraind met het toepassen van het One Minute Coachen on-the- job…

Lees verder

Onze klanten

Reviews

Bekijk hieronder de laatste 5 reviews van eerdere deelnemers aan onze trainingen. Bekijk hier alle reviews. Laat hier een review achter als je een training hebt gevolgd.

Filter
1 - 5
Review voor Kennismakingsworkshop One Minute Coaching
5/5
Quick, not dirty

Victor weet met zijn enthousiaste aanpak en eenvoudige model direct iets los te maken. Hier kun je echt iets mee in de dagelijkse praktijk!

RSS
Review voor Kennismakingsworkshop One Minute Coaching
4/5
Korte interessante sessie met leermomenten en energie.

Interactieve sessie waarbij de deelnemers elkaar triggeren en enthousiasmeren. Voor me zelf een aantal leermomenten en veel energie. Leuk om deel te nemen!

RSS
Review voor Kennismakingsworkshop One Minute Coaching
5/5
Klare Taal

Leerzame training! Op een frisse manier gebracht en prima in praktijk uit te voeren.

RSS
Review voor Klare taal/Straight talking
5/5
Scherpe sessie, goede stap

In een middag hebben wij als team veel geleerd over elkaar aanspreken, voor je zelf opkomen en elkaar verder helpen. Door de mooie scherpte hebben we al veel geleerd

RSS
Review voor Kennismakingsworkshop One Minute Coaching
4/5
Fijne cursus. Ik krijg er energie van!
RSS
RSS