Wat is One Minute Coaching?

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak niet meer dan een minuut de tijd om een sporter of sportteam een duwtje in de juiste richting te geven en zo alle doelen te bereiken. Dit ‘time-out principe’ is een praktisch middel voor leidinggevenden om invloed uit te oefenen op de mindset van de medewerkers en collega’s in het ‘hier en nu’. One Minute Coaching blijft uit de inhoud, komt direct tot de kern en is effectiever dan een gesprek van een uur. Met behulp van de One Minute Coaching app kunnen de korte coachingsmomenten effectief worden vastgelegd.

Meer over One Minute coachingDirect aanmelden

 

One Minute Coaching on-the-job is effectief. Wil je zien hoe dat bij KPN werkt? Bekijk deze video.

Wil jij weten wie we nog meer als klant hebben?

Topsportmentaliteit op kantoor

Een sterke organisatie met concurrentie kracht heeft mentale veerkracht. Hierdoor gaat ze gemakkelijk om met alle veranderingen, is wendbaar en leergierig. One Minute Coaching traint leidinggevenden en medewerkers op deze kenmerken van een topsportmentaliteit. Ontdek zelf de trainingen en workshops One Minute Coaching, Straight Talking – Klare Taal en 60 Seconds to Impress. Victor Mion kan ook als spreker je event voorzien van topsportmentaliteit!

Over ons

Check de filmpjes om te zien hoe One Minute Coaching werkt.

Kost het veel tijd om je medewerkers te motiveren? 

Niet met One Minute Coaching

 Meer weten over motiveren in het moment? 

Over 1 minuut weet je meer…

One Minute Coaching App

Nooit meer beoordelingsgesprekken. Met deze tool leg je binnen een minuut je korte coachingsmoment vast.

Vraag een demo aan

Huidige klanten

RSS

Blog

Burnout
  • Nooit meer een burn-out
  • 12 maart 2019
  • 15% van de Nederlandse beroepsbevolking heeft ermee te maken (gehad). Een burn-out. HR-managers hebben dagelijks te maken met medewerkers die ten onder dreigen te gaan aan werkdruk, overspannenheid en burn-outs. Maar hoe komt het dat zoveel mensen werkdruk ervaren? En waardoor wordt het veroorzaakt? Je vak is veranderd en ‘ je mag ’ steeds minder, … “Nooit meer een burn-out” verder lezen

Burnout
One Minute Coaching
One Minute Coaching
Trigger de mindset met One Minute Coaching
Trigger de mindset met One Minute Coaching