Wat is One Minute Coaching?

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak niet meer dan een minuut de tijd om een sporter of sportteam een duwtje in de juiste richting te geven en zo alle doelen te bereiken.

Dit ‘time-out principe’ is een praktisch middel voor leidinggevenden om invloed uit te oefenen op de mindset van de medewerkers en collega’s in het ‘hier en nu’. One Minute Coaching blijft uit de inhoud, komt direct tot de kern en is effectiever dan een gesprek van een uur.

Bekijk alle trainingen

 

Topsportmentaliteit op kantoor

Een sterke organisatie creëer je niet zomaar. Daar is mentale veerkracht voor nodig. Veerkracht die nodig is om in te spelen op alle veranderingen. One Minute Coaching traint leidinggevenden en medewerkers op die mentale veerkracht.

Ontdek zelf de trainingen en workshops One Minute Coaching, Straight Talking – Klare Taal en 60 Seconds to Impress.

Over ons

Trainingsaanbod

 

Keynote speaker

Organiseert u een congres? Boek keynote spreker Victor Mion van One Minute Coaching om uw zaal op te warmen. Met zijn inspiratietalk stoomt hij een volle zaal klaar voor een energiek, enerverend en inspirerend event.

Victor daagt het publiek uit om niet alleen te luisteren, maar echt deel te nemen aan het congres. Hij creëert de juiste mindset en vibe en brengt uw publiek in de perfecte stemming om de dag ten volle te beleven.

Meer informatie?

 

Wil je weten hoe One Minute Coaching werkt?

Je medewerkers motiveren kost teveel tijd? 

Niet met One Minute Coaching

 Meer weten over motiveren in het moment? 

Over 1 minuut weet je meer…

Huidige klanten

RSS

Blog

Werk slimmer, niet harder
  • Mijn inspiratiebronnen
  • 18 juni 2017
  • Mensen zijn mijn inspiratiebronnen. Als ik me dagelijks tussen mensen beweeg en zie hoe mensen op elkaar reageren, hoe mensen bepaalde patronen in stand houden, hoe mensen knokken om hun doelen te bereiken, hoe allesbepalend de menselijke wil steeds weer is. Ook haal ik mijn inspiratie uit de artikelen die ik lees. Laatst stond dit … “Mijn inspiratiebronnen” verder lezen

Werk slimmer, niet harder
De beste stuurlui staan aan wal
  • De beste stuurlui staan aan wal
  • 7 juni 2017
  • Mensen praten graag óver anderen. We observeren, analyseren en hebben vaak goede ideeën voor de manier waarop anderen dingen zouden moeten aanpakken. Dat wordt anders als we er zelf in zitten of ervoor staan. Vaak is het verschil tussen iets snappen en iets doen, het durven. Voorbeelden? We snappen dat het verstandig is niet boos … “De beste stuurlui staan aan wal” verder lezen

De beste stuurlui staan aan wal