Wat is One Minute Coaching?

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak niet meer dan een minuut de tijd om een sporter of sportteam een duwtje in de juiste richting te geven en zo alle doelen te bereiken.

Dit ‘time-out principe’ is een praktisch middel voor leidinggevenden om invloed uit te oefenen op de mindset van de medewerkers en collega’s in het ‘hier en nu’. One Minute Coaching blijft uit de inhoud, komt direct tot de kern en is effectiever dan een gesprek van een uur.

Bekijk alle trainingen

 

Topsport­­mentaliteit op kantoor

Een sterke organisatie creëer je niet zomaar. Daar is mentale veerkracht voor nodig. Veerkracht die nodig is om in te spelen op alle veranderingen. One Minute Coaching traint leidinggevenden en medewerkers op die mentale veerkracht.

Ontdek zelf de trainingen en workshops One Minute Coaching, Straight Talking – Klare Taal en 60 Seconds to Impress.

Over ons

Trainingsaanbod

 

Trainingen op maat

One Minute Coaching trainingen zijn er in diverse vormen. Wilt u een training op maat? Dat kan!
De One Minute Coaching training leert deelnemers om elkaar te coachen en feedback te geven in het moment, met de Customer Care training (60 seconds to Impress) leer je medewerkers beter om te gaan met klanten en de Communicatie training voor teams Straight Talking – Klare Taal geeft inzicht in het verbeteren van de communicatie in teams waardoor teams beter samenwerken. Alle maatwerktrainingen kunnen incompany gegeven worden.

Meer informatie?

Spreker

Organiseert u een congres? Boek motivational speaker Victor Mion van One Minute Coaching om uw zaal op te warmen. Met zijn inspiratietalk stoomt hij een volle zaal klaar voor een energiek, enerverend en inspirerend event.

Victor inspireert, daagt het publiek uit om niet alleen te luisteren, maar echt deel te nemen aan het congres. Hij creëert de juiste mindset en vibe en brengt uw publiek in de perfecte stemming om de dag ten volle te beleven.

Meer informatie?

Wil je weten hoe One Minute Coaching werkt?

Kost medewerkers motiveren tijd? 
Niet met One Minute Coaching
Hoe werkt motiveren in het moment? 
Over 1 minuut weet je meer…

Huidige klanten

RSS

Blog

Trigger de mindset met One Minute Coaching
Trigger de mindset met One Minute Coaching