Verder met veerkracht

Een sterke organisatie creëer je niet zomaar. Daar is mentale veerkracht voor nodig. Veerkracht die nodig is om in te spelen op alle veranderingen. One Minute Coaching traint leidinggevenden en medewerkers op die mentale veerkracht. Ontdek zelf de trainingen en workshops One Minute Coaching, Straight Talking – Klare Taal en 60 Seconds to Impress.

Over ons

 

Wat is One Minute Coaching?

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak niet meer dan een minuut de tijd om een sporter of sportteam een duwtje in de juiste richting te geven en zo alle doelen te bereiken. Dit ‘time-out principe’ is een praktisch middel voor leidinggevenden om invloed uit te oefenen op de mindset van de medewerkers en collega’s in het ‘hier en nu’. One Minute Coaching blijft uit de inhoud, komt direct tot de kern en is effectiever dan een gesprek van een uur.

Bekijk alle trainingen

 

Bekijk enkele voorbeelden van slechts 1 minuut

Wil je weten hoe One Minute Coaching werkt, kijk hier!

One Minute Coaching kost ook echt maar 1 minuut!

Ben je ook zoveel tijd kwijt met het motiveren van je mensen? Het kan korter….

Meer weten over het motiveren ‘in het moment’? Over 1 minuut weet je meer.


Trainingen

one-minute-coaching
60-seconds-to-impress
straight-talking
open-trainingen

Huidige klanten

Cases

De back offices van veel banken hebben het zwaar. Het gaat veelal om zeer ervaren mensen die op basis van specialistische kennis goed werk doen voor de bank en hun klanten. Deze mensen hebben de gewoonte ontwikkeld om te wachten op….
Lees verder

RSS

Blog

  • Het duwtje naar geluk
  • 5 maart 2017
  • Ieder mens streeft naar verbetering. Iedereen wil graag vooruitgang. En dat komt mooi uit, want als manager heb je het beste met je mensen voor. Je ziet je team graag goed presteren. Dat is goed voor jezelf en goed voor je team. Dus je doet er alles aan om het beste uit ze te halen. … “Het duwtje naar geluk” verder lezen