Verder met veerkracht

Een sterke organisatie creëer je niet zomaar. Daar is mentale veerkracht voor nodig. Veerkracht die nodig is om in te spelen op alle veranderingen. One Minute Coaching traint leidinggevenden en medewerkers op die mentale veerkracht. Ontdek zelf de trainingen en workshops One Minute Coaching, Straight Talking – Klare Taal en 60 Seconds to Impress.

Over ons

 

Wat is One Minute Coaching?

One Minute Coaching heeft haar oorsprong in de wereld van de topsport. Tijdens een wedstrijd heeft een coach vaak niet meer dan een minuut de tijd om een sporter of sportteam een duwtje in de juiste richting te geven en zo alle doelen te bereiken. Dit ‘time-out principe’ is een praktisch middel voor leidinggevenden om invloed uit te oefenen op de mindset van de medewerkers en collega’s in het ‘hier en nu’. One Minute Coaching blijft uit de inhoud, komt direct tot de kern en is effectiever dan een gesprek van een uur.

Bekijk alle trainingen


Trainingen

one-minute-coaching
60-seconds-to-impress
straight-talking
open-trainingen

Huidige klanten

Cases

xerox

Bij het facilitair Contact Center van Xerox in Enschede hebben de teamleiders, na overleg met de kwaliteit en innovatiemanager Anita Boschman, getraind met het toepassen van het One Minute Coachen on-the- job…
Lees verder

Blog

erasmus-mc
erasmus-mc
michael-van-praag
michael-van-praag
overmars
overmars